×

Invitație | Ziua internaţională a femeilor din mediul rural

Ziua Internațională a Femeilor din Mediul Rural este un bun prilej de a aprecia rolul pe care îl au doamnele din satul Cimișeni, la bunăstarea familiilor lor și la dezvoltarea generală a localității.

Scumpele noastre măicuțe și bunicuțe, vă mulțumim pentru grija care o purtați familiei și casei, pentru hărnicia, tenacitatea, înțelepciunea și dragostea necondiționată oferită zilnic. Vă prețuim și cunoaștem toate lucrurile bune pe care le faceți pentru satul natal.

Prin urmare, invităm TOATE FEMEILE din localitate pe 27 octombrie, ora 14:00, în incinta sediului Primăriei Cimișeni, pentru a vă oferi gratitudinea și recunoștința bine meritată, dar și pentru a vă asculta necesitățile alături de FDP&Olof Palme International în cadrul acțiunii „Evaluarea necesităţilor Femeilor din Spaţiul Rural în dezvoltarea teritoriului inteligent”.

Eforturile noastre comune sunt orientate spre accesul D-voastră la servicii de sănătate și sociale calitative, la o infrastructură modernă și o localitate prosperă, unde femeile își vor putea realiza aspirațiile.

Să ne fiți sănătoase și active, Dragi Femei! Vă așteptăm cu drag!

Cu respect,

Pisarenco Valentina, Primar