×

Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Profesorului

Stimați pedagogi,

Primăria Cimișeni vă aduce sincere și cordiale felicitări cu prilejul sărbătorii profesionale – Ziua Profesorului! Ne exprimăm profunda recunoștință pentru răbdarea, verticalitatea și sacrificiul pe care le manifestați în fiecare zi. Datorită Dumneavoastră, avem generații de oameni competenți, integri și capabili să contribuie la dezvoltarea societății.

Sunteți promotorii cunoștințelor și demnității umane, cei care pun prima piatră la temelia formării unei personalități. Ne-ați ajutat să ne îndrăgostim de literatură, istorie, cifre și multe altele. Dar cea mai importantă lecție pe care am învățat-o de la Dumneavoastră, a fost dragostea pentru înțelepciune, perseverența și ambiția.

Vă dorim sănătate, ani lungi și realizări frumoase, bunăstare în familie, optimism, elevi motivați, putere de a continua lucrul pe care îl faceți cu atâta har și dăruire. Să aveți parte de o viață armonioasă în care să vă bucurați de realizările frumoase ale discipolilor și să le urmăriți ascensiunea cu mândrie.

În acestă zi deosebită, meritaţi cele mai frumoase flori şi cele mai dulci cuvinte. Vă mulțumim că existaţi şi luminaţi existenţa altora. La mulţi ani, dragi profesori!

Cu profund respect,

Pisarenco Valentina, Primar