×

Mesaj de felicitare cu prilejul noului an 2022

Stimați consăteni,

La finele unui an greu, de-a lungul căruia ne-am luptat cu toții să ne îndeplinim obiectivele în ciuda restricțiilor pandemice, vă dorim să fiți sănătoși și împăcați cu alegerile făcute. Fie ca magia sărbătorilor de iarnă să vă găsească acasă, alături de persoanele cele mai dragi.

Pentru anul 2022 vă urăm rezultate care o să depăşească aşteptările, gânduri de bine care să vă însoţească pretutindeni şi energia necesară pentru a vă împlini toate obiectivele propuse.

Cu deosebită plăcere constatăm că satul Cimișeni îşi continuă ferm drumul ascendent de dezvoltare prin implementarea diferitor proiecte care creează condiţii de trai mai bune. Toate realizările anului în trecere au fost posibile datorită conlucrării dintre Primărie și locuitori.

De aceea, aducem cele mai sincere mulţumiri pentru răbdare şi înţelepciune, pentru atitudinea civică şi implicare, pentru înţelegere şi, nu în ultimul rând, pentru contribuţia fiecăruia din dumneavoastră la prosperarea localității noastre.

Cu părere de rău, pandemia nu ține cont de sărbători, iar evenimentele festive din incinta casei de cultură au fost amânate. Vă rugăm să aveți grijă de sănătate și să sărbătoriți acasă, în siguranță.

Tuturor oamenilor de bună credință un sincer La Mulți Ani și tot ce vă doriți să vi se împlinească!

 

Cu deosebit respect,

Pisarenco Valentina, Primar